Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden örnek davranış

Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri İlçemizin temizliğini yaparken çöplere veya kuytu yerlere bırakılan kitapları toplayarak Müdürlük şantiyesinde mini kütüphane oluşturdu.

05 Temmuz 2019 Cuma 16:30
Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden örnek davranış

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “ Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünün böyle anlamlı bir proje yürütmesi, böyle bir duyarlılığa imza atması gerçekten gurur vericidir. Ekiplerimiz bir yandan hizmet seferberliğine devam ederken bir yandan da çöplerde veya ücra köşelerde buldukları kitapları değerlendirerek Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiye alanında mini bir kütüphane oluşturdular. Bununla da kalmadı çalışanlarımız öğle saatinde veya işlerinden arda kalan zamanlarda oluşturulan bu kütüphanedeki kitapları okuyorlar. Bu tarz sosyal ve toplumsal mesaj verici davranışlar çok önemli. Umarım bu duyarlı davranış; başta ilçemiz olmak üzere ilimizde ve bölgemizde bulunan diğer kurumlar için örnek teşkil eder. Bu vesileyle kitapların toplanmasından, kütüphanenin okunmasına kadar geçen emeği geçen duyarlı çalışanlarımıza teşekkür ediyor, onları kutluyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.