Akçaabat Belediyesi’nden Gelceğe Yatırım

24 Şubat 2022 Perşembe 13:16
Akçaabat Belediyesi’nden Gelceğe Yatırım

Akçaabat Belediyesi, kendinin ve dünyanın farkına varan, hayal gücü ve yaratıcılığı gelişmiş, daha mutlu ve özgüvenli nesillerin yetişmesine ve çocukların geleceğine katkıda bulunmak amacıyla ‘Yaratıcı Drama & Eğitsel oyunlar Etkinlikleri’ adlı kursu açıyor.

Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü organizesinde düzenlenen ‘Yaratıcı Drama & Eğitsel Oyunlar Etkinlikleri’ kursuna 6-11 yaş aralığındaki çocuklar başvurabilecek. Akçaabat Belediyesi Gençlik Merkezi’nde yapılacak olan kursta alanında uzman öğretmenler eğitim verecek.

‘Yaratıcı Drama & Eğitsel Oyunlar Etkinlikleri’ kursu çocukların kendilerini ve yeteneklerini fark etmeleri, yaşıtları ile ortak paylaşımda bulunabilmeleri, hayata adapte olmaları ve sanatsever bireyler olarak yetişmeleri için özel olarak hazırlandı.

Drama Hayatın Provasıdır

Konu ile ilgili düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “ 6-11 yaş arası çocukları yeteneklerini açığa çıkarmak ve keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla ‘Yaratıcı Drama & Eğitsel Oyunlar Etkinlikleri’ kursunu açıyoruz. Çocuklarınızın bedensel farkındalığı yüksek, grup etkileşimi ve takım çalışmasına yatkın, empati yeteneği gelişmiş, topluma uyumlu ve sosyal bireyler olmalarını istiyoruz. Drama, çocuğu geliştiren yetiştiren başlı başına bir eğitim alanıdır ve drama ile oyun iç içedir. Sonsuz bir yaratıcılık alanı olan dünyamız, doğal olarak yaratıcılığın karşılıklı etkilerinden oluşan ürünlerle doludur. Çocuğun yaratıcılık alanı çevresiyle sınırlıdır. Açtığımız ‘Yaratıcı Drama & Eğitsel Oyunlar Etkinlikleri’ kursu çocukları bu dar sınırlardan sıyırarak onların yaratıcılık alanlarını ve yaratıcılıklarını eğitsel oyunlarla geliştirecektir. Belirlenen yaş grubundaki tüm çocuklarımızı kursumuzda görmek dileğiyle.” Dedi.

Akçaabat Belediyesi Gençlik Merkezinde yapılacak olan kursumuza internet sitemiz üzerinden online olarak ya da Spor İşleri Müdürlüğümüze direkt olarak başvuru yapabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.