Akçaabat'ta 29 Ekim Coşkusu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Çelenk Sunma Töreni İle Başladı.

28 Ekim 2020 Çarşamba 14:45
Akçaabat'ta 29 Ekim Coşkusu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyularak, İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Atatürk Parkı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı. Akçaabat Kaymakamlığı ve Akçaabat Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla devam etti. Düzenlenen Törene; Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Şahin, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcıları Serkan Özdemir ve Ali Güngör, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yavuz Gökalp, İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ve temsilcileri, Muhtarlar, Kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar; Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilan ettiği, milletimizin en büyük eseri, aynı zamanda gurur ve iftihar kaynağımız olan Cumhuriyetimiz, bugün 97.yılına ulaştı. Bir asra yaklaşan Cumhuriyetimizin kazanımları sayesinde bugün Türkiye’nin, her alanda yükselen ve dünyada daha çok söz sahibi olan bir ülke haline gelmesinin gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin görkemli başarılarıyla övünüyor, emanetinize kararlılıkla sahip çıkıyor, kazanımlarımızı yeni hamlelerle daha da yukarılara taşımak için azimle ve inançla çalışıyoruz. Tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, yüce Türk milletinin cumhuriyet bayramını kutluyorum.” Dedi.

Son Güncelleme: 28.10.2020 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.