Akçaabat'ta 3500 ceviz fidanı dağıtıldı

Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu , böyle kampanyalarla çevremizi yeşillendirmeye ve doğa bilincini tüm yurttaşlarımızda oluşturmaya çalışacağız dedi.

06 Şubat 2020 Perşembe 15:40
Akçaabat'ta 3500 ceviz fidanı dağıtıldı

Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü Akçaabat Ziraat Odası ve Trabzon Orman İşletme Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürütmüş olduğu bir fidan da sen dik kampanyasında Akçaabat'lı çiftçilere 3500 ceviz fidanı dağıtıldı.Fidanlar Çiftçilere Orman Bölge Müdürü Emin Yılmazoğlu ,Trabzon Orman İşletme Müdürü Savaş Ayvaz, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Akçaabat Ziraat Odası Genel Sekreteri Veysel Baki, Akçaabat Orman İşletme Şefi Özgün Topaloğlu, Yıldızlı Orman İşletme Şefi Yalçın Seyis tarafından dağıtıldı.

Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu katılımdan dolayı vatandaşlara teşekkür ederek Akçaabat Ziraat Odası ve Orman Bölge Müdürlüğü olarak ‘Bir Fidanda Sen Dik’ kampanyasında geçen yıl 10000 meyve fidanı dağıtımı yapmıştık. Bu çalışma bu yıl da çiftçilerimiz tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı, Çiftçilerimiz bu fidanları alıp kendi elleriyle kendi bahçelerinde veya uygun gördükleri yerlerde toprakla buluşturup dikiyorlar. Bizler bu anlamda bilinçliliğini çiftçilerimizle paylaşırken bir farkındalık yaratıyor. Çiftçlerimizin de gösterdiği ilgiyle bu kampanyamızı pekiştiriyoruz. Biz çiftçilerimizin bu etkinliğe göstermiş oldukları katılımdan dolayı çok memnunuz, tabii bu etkinliğimizi sürdürerek devam ettireceğiz. Sadece bu kampanyayla sınırlı kalmayıp yıl içerisinde değişik etkinliklerimizle tekrar yeşertmeye, yeşillendirmeye ve doğa bilincini tüm yurttaşlarımızda oluşturmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.