Akçaabat'ta 7. resim çalıştayı

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce, 7. Resim Çalıştayı yurt içinden 12 sanatçının katılımı ile 6-13 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

29 Temmuz 2020 Çarşamba 21:40
Akçaabat'ta 7. resim çalıştayı

Trabzon'daki sanatçıları bir araya getirecek çalıştayda ressamlar, ilçemizde yaşayan sanatseverlere resim sanatının en güzel örneklerini özgün bir ortamda görme imkanı sunacaklar. Çalıştay kapsamında tüm sanatçılar atölye çalışmalarını Akçaabat Belediyesi'ne ait Resim ve Fotoğraf Müzesinde yapacak ve usta ressamlar canlı resim performanslarını yine bu atölye de sergileyecekler.7. Resim Çalıştayı, 13 Ağustos 2020 Perşembe günü Hamamçimeni Çarşısı Resim ve Fotoğraf Müzesinde, değerli sanatçıların yaratıcılıklarını sergileyecekleri sergi açılışı ile sona erecek.

Son Güncelleme: 29.07.2020 21:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.