Akçaabat'ta dolu dolu festival

Birbirinden farklı etkinliklerle gece ayrı gündüz ayrı muhteşem gösterilere ev sahipliği yapan 28. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali, ikinci akşamında da coşturdu.

22 Temmuz 2018 Pazar 16:26
Akçaabat'ta dolu dolu festival

Gündüz yurt içinden ve yurt dışından gelen Halk Oyunları ekiplerinin Ortamahalle gezisiyle başlayan coşkulu eğlence, Hamam Çimeni Çarşısı avlusunda devam etti.

Gece festival alanında ise Moldova, Kazakistan, Gaziantep ve Ankara grupları sahne aldı. Festival kapsamında Sokak Basketbolu ve Plaj Voleybolu Müsabakalarında dereceye giren gruplara ödülleri protokol üyelerince verildi. Grup gösterilerinin ardından Yücel Aktaş ve Taner Eyüpoğlu seyirciyle buluştu.

Festivalin ikinci akşamında heyecanla beklenen Murat Başaran, sahnedeki enerjisi ile izleyenleri kendine hayran bıraktı. Konser alanını hınca hınç dolduran her yaştan yüzlerce Akçaabatlı, Murat Başaran’ın birbirinden güzel şarkılarıyla eğlendi.

Festival sonunda ikinci akşamda sahne alan sanatçılara ve gruplara plaket takdim edildi.

28. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali 22 Temmuz 2018 Pazar Günü Romanya, İstanbul, Azerbaycan, Akçaabat Belediyesi Minik Halk Oyunları Ebi gösterileri ve Zeynep Başkan konseriyle devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.