Akçaabat'ta karla mücadele başladı

Akçaabat Belediyesi ekipleri ilçenin yüksek kesimlerinde yağan ilk karın ardından Mahalle yollarında kar tarama çalışmalarına başladı.

27 Aralık 2018 Perşembe 13:48
Akçaabat'ta karla mücadele başladı

Akçaabat Belediyesi ekipleri ilçenin yüksek kesimlerinde yağan ilk karın ardından Akçaköy, Akpınar, Çukurca ve Uçarsu Mahalle yollarında kar tarama çalışmalarına başladı. Akçaabat genelinde kar yağışına karşı gerekli önlemlerin alındığını ifade eden Akçaabat Belediyesi yetkilileri, ekiplerin her daim karla mücadeleye hazır olduklarını belirttiler.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise ilçe genelinde karla mücadele ekiplerinin hazırlıklarını tamamladığını ve kapanan yollara hemen müdahale edildiğini belirtti. Vatandaşlar tarafından da gerekli önlemleri alınması gerektiğine vurgu yapan Başkan Türkmen, vatandaşların toplu taşıma araçlarını kullanmalarını, sürücülerin ise kar lastiksiz ve zincirsiz araçla yola çıkmamaları gerektiğinin altını çizdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.