Akçaabat'ta Off-Road heyecanı

Türkiye Otomobil Federasyonu(TOSFED) ‘nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Karadeniz Off Road Kupası Trabzon 4. Ayak yarışları, Akçaabat’ta yapıldı.

02 Eylül 2019 Pazartesi 11:34
Akçaabat'ta Off-Road heyecanı

Trabzon Off-Road Kulübü (TROFF) organizatörlüğünde Yaylacık sahil dolgu alanında yapılan yarışta 60 sporcu, 30 araçla mücadele etti.

Trabzon Off Road Kulübü(TROFF) tarafından Akçaabat Belediyesinin de katkılarıyla Akçaabat’ın Yaylacık Mahallesi dolgu sahasında düzenlenen yarışları Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye Başkan Yardımcıları Serkan Özdemir ve Ali Güngör ,Ortahisar Emniyet Müdürü Şevki Pekdemir, İlçe Emniyet Müdür Volkan Özeren, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Engin Uzun, Esnaf Kefalet Kooperatifi Odası Başkanı İsmail Bulut, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, iş adamları ve vatandaşlar yakinen takip ettiler.

İlçe sahilindeki dolgu alanında gerçekleştirilen organizasyonda yarışların startını, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim verdi.

Başkan Ekim OFROAD yarışlarında yaptığı konuşmada, “Karadeniz Offroad Kupası 4. Ayak yarışına hepiniz hoş geldiniz. Sözlerimin hemen başında organizasyonun ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Buraya, ülkemizin diğer illerinden gelen yarışmacılarımıza ve ülkemiz dışından Azerbaycan’dan, İtalya’dan gelen yarışmacılarımıza ve misafirlerimize Kültür, Sanat, Turizm ve Spor Şehri Akçaabat’a hoş geldiniz diyor hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Akçaabat Belediyesi olarak 4 yıldır destek olduğumuz Offroad organizasyonu ve bunun gibi kültür, sanat, spor faaliyetleri şehirlerin turizm potansiyelini arttıran etkinliklerdir. Biz bunun bilincindeyiz. Bu tarz organizasyonlara da imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya devam edeceğimizi buradan ifade etmek istiyorum. Bakın bugün burada 31 yarışmacı var. Birçoğu il dışından farklı illerden geldi, iki yarışmacımız aileleriyle birlikte farklı ülkelerden geldi. Şehrimizi tanıyorlar, Kültürümüzü tanıyorlar. Farklı dilleri konuşan, farklı renklerde, farklı inançlarda, farklı kültürlerde insanların bir araya gelmesi, bir arada olması ne güzel değil mi? Biz bu yüzden diyoruz ki spor insanlığın ortak dilidir. Bu vesileyle bu büyük organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, katılan bütün yarışmacılarımıza ve misafirlerimize ilçemize hoş geldiniz diyor, dereceye giren yarışmacılarımızı tebrik ediyorum. Bir başka offroad heyecanında tekrar bir arada olmak dileğiyle. Kalın sağlıcakla..” dedi.

Birbirinden zorlu parkurdan geçen sporcular, zamana karşı yarışarak en kısa sürede bitiş noktasına ulaşmaya çalıştı. Bazı araçların zorlu parkuru geçerken zorlandığı görüldü. Toplam 30 aracın katıldığı organizasyonda sporcular, birbirlerine üstünlük kurmak için kıyasıya mücadele verdi

Karadeniz Offroad Kupası 4. Ayak Troff yarışlarında dereceye girenlere protokol üyelerince ödülleri verildi.

Karadeniz Offroad Kupası 4. Ayak Troff Genel Klasmanda ilk 3’e giren yarışmacılar ise şöyle;

1- İtalyan sporcu GIUSEPPE SİMOSE AGAZZİ

2- Sinop Grubu B.CEVDET DURDU

3- Trabzon Grubu MUSTAFA GÜNER

Son Güncelleme: 02.09.2019 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.