Akçaabat Ziraat Odası'ndan “Geleceğe Nefes Ol” Projesine Destek.

Akçaabat Ziraat Odası Yeşil Bir Gelecek İçin “Geleceğe Nefes Ol” Projesine Destek Verdi

19 Kasım 2020 Perşembe 10:29
Akçaabat Ziraat Odası'ndan “Geleceğe Nefes Ol” Projesine Destek.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın çocuklarımıza daha yeşil bir Türkiye bırakmak için başlattığı bu projesine bizler de Akçaabat Ziraat Odası olarak destek olmak istedik ve 6 bin ceviz fidanını, Trabzon Orman İşletme Müdürü Savaş AYVAZ, Trabzon Orman işletme Fidanlık Müdürü Faruk AKSU, Akçaabat İşletme Şefi Özgün TOPALOĞLU ve Yıldızlı İşletme Şefi Yalçın SEYİS'in katkıları ile Akçaabat’lı üreticilerimize dağıttık. Bu vesileyle Akçaabat İşletme Şefi Özgün TOPALOĞLU ve Yıldızlı İşletme Şefi Yalçın SEYİS, Başkan Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU’na ziyarette bulundular ve fidan dağıtımına eşlik ettiler. Başkan Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU; Akçaabat İşletme Şefi Özgün TOPALOĞLU’na bugüne kadar desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür edip plaket takdim etti.

HEM YEŞİL BİR İLÇE HEM DE GELECEĞE NEFES OLMAK ADINA YAPTIĞIMIZ BU ÇALIŞMA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Hem meyvesinden faydalanılsın hem de yeşilliğinden. Ağaç dikilmedik boş alan kalmasın istiyoruz. Elimizden geldiğince çevremizi yeşillendirmeye ve aynı zamanda da üreticilerimize yeni gelir getirici ürünler konuşunda teşvik etmeye çalışıyoruz. Bu tür çalışmalarımız yıl içerisinde de devam edecektir. Her zaman olduğu gibi üreticilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Tüm üreticilerimizi geleceğe nefes olmak adına fidan dikmeye davet ediyorum. Bizleri bu organizasyonda yalnız bırakmayan Trabzon Orman İşletme Müdürü Savaş AYVAZ, Trabzon Orman işletme Fidanlık Müdürü Faruk AKSU, Akçaabat İşletme Şefi Özgün TOPALOĞLU ve Yıldızlı İşletme Şefi Yalçın SEYİS beylere teşekkür ederim.

Son Güncelleme: 19.11.2020 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.