Akçaabatlı şehide vefa

Trabzonlu şehit Muammer Bıçakçı’nın adı PKK’ya gerçekleştirilen saldırıda kullanılan füzelere verildi.

12 Mart 2021 Cuma 10:39
Akçaabatlı şehide vefa

Şehit Muammer Bıçakçı’nın silah arkadaşları sınır ötesinde PKK ile mücadele ederken onun adını yazdıkları bombaları hainlerin başına yağdırıyor. 

Ağrı’nın Doğubeyazıt İlçesi komando bölüğünde vatani görevini yaparken 1995 yılında şehit olan Akçaabatlı Muammer Bıçakçı’nın, ailesinin yaşadığı ilçenin Adacık Mahallesi Hürriyet Caddesinin ismi Şehit Muammer Bıçakçı Caddesi olarak değiştirilmişti. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin toplantısında görüşülerek karar verilen caddenin adının değiştirilmesi ailesini çok mutlu etmişti. 

19 Eylül 1995’te Ağrı Dağı-Van kırsalı Çemçe yaylasında PKK’lı hainlerin kurduğu pusu neticesinde terhisine 93 gün kala şehit düşen Muammer Bıçakçı’nın ailesi evlatlarının adının caddeye verilmesi karşısında yetkililere teşekkür ederek, “26 yıldır acımız ilk günkü gibi taze. Yaşadığımız caddenin adının değiştirilerek çocuğumuzun adının ölümsüzleştirilmesi bizi çok mutlu etti. Öneriyi getiren ve onaylayanlara çok teşekkür ediyorum.” demişlerdi.

Son Güncelleme: 12.03.2021 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.