Akçaabat’ta Doğalgaz Müjdesi

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye Meclisi’nde Yaylacık Mahallesine bu kış doğalgaz verileceğinin müjdesini verdi.

05 Ekim 2020 Pazartesi 16:07
Akçaabat’ta Doğalgaz Müjdesi

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada Başkan Ekim, Vatandaşlara hizmet etmenin birinci görevleri olduğunu buradan ifade etmek istiyorum. Aksa ile devamlı bilgi alışverişinde bulunarak yoğun bir mesai harcadık. Akçaabat Yaylacık Mahallesi’nde bir süredir devam eden çalışmalarda sona gelindi. Söğütlü deresini geçmek biraz sıkıntılı oldu fakat bu sorun büyük oranda Aksa tarafından tamamlandı.

Bugün itibari ile Yaylacık Mahallesi’nde ki vatandaşlarımız gaz için abone olmaya başlayacaklar. Yaylacık Mahallesi’nde kutuları koyulmuş evler gazı alabilecekler.  Bu süreçte bize destek veren Aksa yetkililerine, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Ayrıca, Aksa Karadeniz Dağıtım A.Ş tarafından devam edecek olan doğalgaz çalışmamalarının bir an önce tamamlanmasını ve akabinde şehrin diğer kısımlardaki doğalgaz çalışmalarının da başlamasını istedi.

Son Güncelleme: 05.10.2020 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.