Akçaabat’ta halk günü düzenledi

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Akçaabat’ta halk günü gerçekleştirdi.

31 Aralık 2019 Salı 14:51
Akçaabat’ta halk günü düzenledi

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Akçaabat’ta halk günü gerçekleştirdi ve hemşehrilerinin sıkıntılarını dinledi, görüşlerine kulak verdi, taleplerini aldı. AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen ve büyük bir katılımın olduğu halk gününde vatandaşları tek tek dinleyen ve isteklerini ilgili kurumlara ileten Milletvekili Cora, “Hemşehrilerimizle, vatandaşlarımızla muhtarlarımızla ve sivil toplum örgütlerimizle teşkilatımızda biraraya geldik. Akçaabat için, Davamız için, Milletimiz için inandığımız yolda yürüyoruz. Aşk ile çalışan yorulmaz” mesajını verdi.

Ayvazoğlu ailesine ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, yeni bebekleri dünyaya gelen AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürü Ali Ayvazoğlu’nu ziyaret etti. Cora ziyaret ile ilgili olarak, “Trabzon Milletvekilimiz Sayın Bahar Ayvazoğlu ile değerli arkadaşım, kıymetli müdürümüz Sayın Ali Ayvazoğlu'nun yeni doğan bebekleri Ayşe Betül’ü görmeye gittik. Allah nazarlardan esirgesin. Analı babalı büyütsün. Bahtı açık, ömrü uzun olsun. Maşallah” dedi.

Pala, Aşık ve Ateş’e hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin genç ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı olarak atanan Ayhan Pala'yı ziyaret etti. Cora Pala ile birlikte Okul Sporları Federasyonu'nda 2010-2016 yılları arasında birlikte görev yaptıklarını belirterek, “Trabzon'da, Dünya'nın en büyük üçüncü spor organizasyonu olan Uluslararası Okul Sporları Olimpiyatları'nı düzenledik. Türk ve Trabzon sporuna önemli hizmetleri olan Başkanımızın başarılı çalışmalarına yeni görevinde de devam edeceğine inanıyoruz. Rabbim muvaffak eylesin. Hayırlı olsun” dedi. Milletvekili Cora ardından Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Aşık ve Bölge Müdür Yardımcısı Serdar Ateş’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Son Güncelleme: 31.12.2019 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.