Akçaabat’ta ‘Süt Kardeşler’ Kahkaha Tufanı Estirdi

09 Mart 2022 Çarşamba 14:25
Akçaabat’ta ‘Süt Kardeşler’ Kahkaha Tufanı Estirdi

Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlen 10.Erol Günaydın tiyatro Günleri’nin yedinci akşamında Akçaabat Belediye Tiyatrosu ‘Gemilerde Talim Var Süt Kardeşler’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Tiyatroya Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Daire Amirleri ve çok sayıda izleyici katıldı.

Geleneksel Türk Tiyatrosundan örnekler sunan oyun, sahne, dekor ve kostümleriyle oyunu izleyenleri 1950’li yıllara götürdü. Oyunda, bahriyeli iki askerin bilerek izin kağıtlarını değiştirmesi sonucu ortaya çıkan karışıklık ve yaşanan hadiseler izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Güldürüsü ve alkışı bol olan oyunda kahkaha sesleri tiyatro salonunda yankılandı. Akçaabatlı tiyatro severlerin heyecanla ve merakla bekledikleri oyun, profesyonel tiyatro ekibi tarafından ustaca sahneye koyuldu.

Oyun sonunda duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Akçaabat Belediye Tiyatrosu ekibine ve yönetmenine sahneledikleri muhteşem oyun ve oyunculukları için teşekkür etti. Ardından Artvin Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar ve Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir tiyatro ekibine plaket takdim etti.

Son Güncelleme: 09.03.2022 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.