Akçaabat’ta uçurumdan yuvarlandılar

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri harekete geçti.

21 Haziran 2021 Pazartesi 10:11
Akçaabat’ta uçurumdan yuvarlandılar

Akçaabat İlçesi Adacık Mahallesinde Yaşar Dokuzparmak’a ait 3 inek ormanlık alanda mahsur kaldı.  Kendi imkanları ile inekleri kurtaramayan sahibi ve vatandaşlar durumu 112 acil itfaiye ekiplerine bildirdi. 
Olay yerine Trabzon Büyükşehir Belediyesine bağlı Akçaabat İtfaiye Grup Amirliği ekibi ve Afad ekibi hareket etti.  Ekipler olay yerine vardığında üç inekten ikisinin yol üstünde yaklaşık 20 metre uçurumun üzerinde kaldığını birinin ise dik yamaçta mahsur kaldığını gördü. Ekipler yaptıkları başarılı operasyon ile uçurumda kalan iki ineği İtfaiye aracında bulunan çeki halatı ve halatlar yardımı ile yola indirdi. Üçüncü inek üst yola daha yakın olduğundan dolayı yine aynı şekilde çeki halatı ile ineği yaklaşık 50 metrelik dik ormanlık alandan yola çekerek kurtardı. İneklerde herhangi bir yaralanma olmadığı görüldü. Kurtarma sonrası mal sahibi ve vatandaşlar başarılı bir kurtarma operasyonu gerçekleştiren İtfaiye ve Afad ekibine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 21.06.2021 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.