Akçay:Tek amacımız Ortahisar ilçemize hizmet etmek

Yeniden Refah Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kenan Akçay,Tek amacımız Ortahisar ilçemize hizmet etmektir dedi.

03 Mayıs 2019 Cuma 14:34
Akçay:Tek amacımız Ortahisar ilçemize hizmet etmek

Yeniden Refah Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kenan Akçay Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın açıklaması yaptı.Akçay,Yeniden Refah Partisi; Genel Başkanımız Sn. Dr. Fatih Erbakan önderliğinde 23 Kasım 2018’de bir ihtiyaç üzerine kurulmuştur. Siyasi arenada milletimizin ihtiyaçlarını gidermek, doğru yapılan işlere teşekkür edip, yanlış yapılan işlerde iyi niyetli eleştirilerde bulunmak için, hakkı üstün tutup adaletli olmak için Yeniden Refah Partisi Türkiye’nin dört bir yanında teşkilatlanma çalışmasını sürdürmektedir. Bu güne kadar 60 il ve 500’ün üzerinde ilçede bu teşkilatlanmayı tamamladık ve süratli bir şekilde halkımızın derdine derman olmak için diğer il ve ilçelerde teşkilatlanmamız devam etmektedir.


    Yeniden Refah Partisi, önce ahlak ve maneviyat prensibi ile kimseyi ötekileştirmeden, kamplaştırmadan, ayrıştırmadan ülkemizin birlik ve beraberliği için siyasete zarafet getirerek bu yola çıkmıştır.
    Rahmetli Erbakan hocamızdan öğrendiğimiz nazik siyasi üslup, kararlı dava adamlığı ve Türkiye’nin bugün karşı karşıya olduğu sıkıntılara çözüm önerileri ile Yeniden Refah Partisi kadroları olarak; Genel başkanımız Sn. Dr. Fatih Erbakan liderliğinde ve uzman ekibiyle hem ülkemize, hem İslam âlemine hem de insanlığa ümit olmak için geliyoruz.
    Yapılan Temayül toplantısının ardından Yeniden Refah Partisi İl Başkanımız Sn. Mustafa Durmuş ve İl Yönetimimiz şahsımı Ortahisar İlçe Başkanı olarak Genel Merkezimize önerdiler ve Genel Başkanımız Sn. Dr. Fatih Erbakan bizi kurucu İlçe başkanı olarak görevlendirdi.
    14 Nisan’da gerçekleştirdiğimiz ilçe Kongremizin ardından Yönetim Kurulumuz ile çalışmalara resmen başlamış olduk. Çok kısa bir zaman zarfında, Yeniden Refah Partisi Ortahisar İlçe Başkanlığı olarak ilçe binamıza geçtik ve Ortahisarımızın yaklaşık 30 mahallesinde Mahalle teşkilatlarımızı kurduk. Hedefimiz en yakın zamanda tüm Mahallelerimizde teşkilatlanmamızı bitirip, Ortahisarımızın her mahallesinin her sokağında vatandaşlarımızın derdine derman, ihtiyaçlarına tercüman olmaktır.


Biz Yeniden Refah Partisi Ortahisar İlçe Başkanlığı olarak, tüm mahallelerde bulunan çocuklarımızın, gençlerimizin, ailelerimizin, emeklilerimizin, esnaflarımızın, üniversite öğrencilerimizin, işsizlerimizin, memurlarımızın, işçilerimizin, ev hanımlarımızın, engelli kardeşlerimizin; kısacası tüm vatandaşlarımızın 7’den 70’e hiçbir şekilde ayrım yapmayarak sesi olmaya geliyoruz.
    Ülkemizde olduğu gibi, Trabzon’umuzda ve Ortahisarımızda bugün çok ciddi sıkıntılar ve problemler mevcuttur. Ekonomideki durgunluğu analiz etmek için ekonomist olmaya gerek yok. Uzun sokakta, Maraş Caddesinde; Kunduracılarda esnafımıza bakmanız onlarla konuşmanız yeterlidir. Üretmeyen, tüketen bir bölge olmaktan; katma değeri yüksek ürünler üreten ve bunu yaparken ciddi bir istihdam sağlamak için geliyoruz. Çünkü Ortahisarımızda işsizlerin sayısı her geçen gün artmaktadır. Ülkemizde işsiz üniveriste öğrencilerinin oranı %13 oranındadır. Atanamayan öğretmenlerimize, boşta olan pırıl pırıl gençlerimize ve ümit olmak için geliyoruz.
    Bir diğer sorunumuz ise hayat pahalılığı. Temel gıda maddelerinden, akaryakıta, enerjiden elektriğe her şeye zam yapıldı. ,en son cep telefonlarında ÖTV %25’ten 40 – 50’lere çıktı. Bugün açıklanan Nisan ayı enflasyon rakamlarında Gıda fiyatlarında yüzde 31,86 ile endeks tarihinin en hızlı yıllık artış kaydedildi. Artık vatandaşımızın canına tak etti ve insanlarımız çok rahatsızlar.
    Yine gözlemlediğimiz bir diğer eksiklik, liyakatsizlik. Özellikle ilçemizde birçok kurum ve sektörde bu eksikliği görebilmekteyiz. Adama göre iş değil, işe göre adam kuralı hayata geçirilmelidir. İŞKUR’a, Belediye’ye, ya da Bekçilik için artık torpil ve adam kayırma ortadan kalkmalıdır. Alımlar adaletli ve liyakat üzerine yapılmamalıdır.


    31 Mart Yerel Seçimlerinde başta Büyük Şehir Belediye Başkanımız olmak üzere Trabzon’umuzun 18 İlçe Belediye Başkanını, Meclis Üyelerini ve tüm kıymetli Muhtarlarımızı kutluyor ve başarılar diliyoruz. Bizler Yeniden Refah Partisi Ortahisar İlçe Başkanlığı olarak, ilçemizde yaşanan tüm gelişmeleri yakından takip etmekteyiz. Seçim öncesi verilen vaatler ve tüm söylemleri de aynı şekilde her daim gündeme getireceğiz.
    Yeniden Refah Partisi bugün bir muhalefet partisi olarak görevini en iyi şekilde ifa edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Kamuoyunu rahatsız eden toplumsal olaylarla ilgili açıklamalarımızı da her zaman sizinle paylaşacağız.  Özellikle Turizm, trafik ve köylerimizle ilgili çok güzel projeler üzerinde çalışıyoruz. Tek amacımız Ortahisar ilçemize hizmet etmek, ihtiyaç sahiplerine destek olmak ve herkesi kucaklayarak mutlu ve huzurlu bir şekilde Ortahisar’da yaşamamızı sağlamak.
  Bu duygu ve düşünceler ile hepinize teşekkür eder şimdiden  hayırlı Ramazanlar dilerim.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.