Aksa Çoruh Elektirik'ten görme engellilere özel sözleşme

Aksa Çoruh Elektrik, görme engelli vatandaşlarla imzalayacağı sözleşmeleri kabartmalı harflerden oluşan ve özel bir alfabe olan Braille alfabesiyle hazırlamaya başladı.Görme engelli veya az gören vatandaşlara yönelik özel olarak hazırlanan sözleşme, Türkiye Görme Engelliler Derneği’nin desteğiyle hazırlandı.

21 Kasım 2019 Perşembe 10:48
Aksa Çoruh Elektirik'ten görme engellilere özel sözleşme

Hizmet verdiği Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane ve Artvin’de müşterilerinin her an yanında olan, yenilikler yapan ve kaliteli elektrik tedarik hizmeti sunan Aksa Çoruh Elektrik; görme engelli vatandaşlara özel olarak, Braille alfabesiyle yazılmış sözleşme hazırladı. Yapılan uygulama ile görme engelli vatandaşların artık abonelik işlemlerini yaparken bir vekil bulundurma zorunluluğu ortadan kalkıyor.

Türkiye Görme Engelliler Derneği’nin katkılarıyla hazırlanan sözleşme sayesinde, görme engelli veya az gören vatandaşlar Aksa Çoruh Elektrik’in müşteri hizmet merkezlerinden kendilerine özel olarak hazırlanan sözleşmeyi imzalayarak aboneliklerini kolaylıkla yapabilecekler.

Şirket yaptığı açıklamada; görme engelli bireylerin sosyal yaşamlarındaki ihtiyaçlarını bağımsız olarak yürütebilmesi adına başlattıkları çalışmada her zaman engelleri aşan, tüketicilere kolaylıklar sunmak amacıyla çalışan bir marka bilinciyle ilerlediklerini ve bu kapsamda çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.