Aksa Çoruh Elektrik Faturalarında Taksit Fırsatı

Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane ve Artvin’de kaliteli elektrik hizmeti sunan Aksa Çoruh Elektrik, elektrik faturalarında taksitlendirme fırsatı başlattı.

26 Haziran 2019 Çarşamba 10:58
Aksa Çoruh Elektrik Faturalarında Taksit Fırsatı

Aksa Çoruh Elektrik’in müşteri hizmet merkezlerinde fatura ödeme işlemi yapmak isteyen tüm aboneler, anlaşmalı bankaların kredi kartıyla ödemelerini 2 ile 9 aya varan taksit fırsatından yararlanarak taksitlendirebiliyor.

Her daim müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan ve Türkiye’nin en büyük enerji şirketlerinden biri olan Aksa Çoruh Elektrik, fatura ödemelerinde müşterilerine taksit imkanı sunmaya başladı. Aksa Çoruh Elektrik’in 21 müşteri hizmet merkezinden vade farkıyla elektrik faturasını ödemek isteyen vatandaşlar; Vakıfbank, Garanti Bankası, Akbank, Ziraat Bankası, QNB Finansbank, Türkiye İş Bankası ve Halkbank’ın kredi kartlarıyla 2 ile 9 aya varan taksit fırsatından yararlanarak ödemelerini taksitlendirebiliyor.

Faturalarını taksitle ödemek isteyen Aksa Çoruh Elektrik aboneleri, müşteri hizmet merkezlerine gelerek işlemlerini kolay ve zahmetsizce gerçekleştirebiliyor. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlerin, Aksa Çoruh Elektrik’in müşteri hizmetleri merkezlerine gelmeden önce, sahip oldukları anlaşmalı banka kredi kartlarını online ödemelere açtırması gerekiyor.

Konuyla ilgili detaylı bilgi almak ve Aksa Çoruh Elektrik’in müşteri hizmet merkezlerinin adresini öğrenmek isteyenler 444 9 186 numaralı çağrı merkezinden hızlıca bilgi alabiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.