Aksa Çoruh elektrik sistemlerini yeniliyor

Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane ve Artvin’de müşteri memnuniyetini artırmak ve kaliteli hizmet sunmak için çalışmalarına devam eden Aksa Çoruh Elektrik, müşteri hizmet merkezlerindeki sistemlerini yeniliyor. Çalışmalar nedeniyle 23 Eylül Pazartesi günü Aksa Çoruh Elektrik’in müşteri hizmet merkezlerinde işlem gerçekleştirilemeyecek.

18 Eylül 2019 Çarşamba 10:28
Aksa Çoruh elektrik sistemlerini yeniliyor

Aksa Çoruh Elektrik, hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmak üzere çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda sistemlerini yenileyen Aksa Çoruh Elektrik’in Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane ve Artvin’deki tüm il ve ilçe merkezlerinde bulunan müşteri hizmet merkezlerinde 23 Eylül Pazartesi günü işlem gerçekleştirilemeyecek.

Vatandaşların hiçbir şekilde mağdur edilmeyeceği uygulama dolayısıyla, son ödeme tarihi 23 Eylül Pazartesi gününe denk gelen elektrik faturalarında, tarihlerin 24 Eylül Salı günü olarak değiştirildiği açıklandı. Müşteri hizmet merkezlerinde yapılacak olan sistem çalışmaları nedeniyle, www.coruhaksa.com web sitesinden ve e-devlet üzerinden de yapılan işlemlerin aktif olmayacağı bilgisi verildi.

Aksa Çoruh Elektrik bu durumdan dolayı vatandaşlara gecikme bedeli yansıtılmasının söz konusu olmayacağını ve herhangi bir sorun ile karşılaşan tüketicilerin 444 9 186 numaralı çağrı merkezinden bilgi alabileceğini de duyurdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.