Aksa Çoruh Elektrik’ten faiz kampanyası

Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane ve Artvin’de vatandaşlara elektrik hizmeti sunan Aksa Çoruh Elektrik, üç yıl ve daha uzun süredir elektrik borcu olan abonelerin ödemelerinde faizlerin silineceğini duyurdu.Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterileri bulunduğu il ve ilçe merkezinde yer alan müşteri hizmet merkezlerine davet eden Aksa Çoruh Elektrik, ana para ödemelerinin ise taksitli olarak kredi kartıyla da yapılabileceğini açıkladı.

11 Kasım 2019 Pazartesi 10:52
Aksa Çoruh Elektrik’ten faiz kampanyası

Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane ve Artvin’de yaklaşık 1 milyon 200 binden fazla aboneye kaliteli elektrik hizmeti sunan Aksa Çoruh Elektrik, müşterilerine faiz affı uygulayacağını duyurdu. Aksa Çoruh Elektrik’ten yapılan açıklamaya göre, üç yıl ve daha uzun süredir elektrik borcu olan abonelerin 11 Kasım gününden itibaren müşteri hizmet merkezlerinden ana para borçlarını nakit veya kredi kartıyla ödeyebilecekleri belirtildi. Aksa Çoruh Elektrik, kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin 31 Aralık Salı gününe kadar ödemelerini müşteri hizmet merkezlerinden yapabileceklerini açıkladı.

Kredi kartıyla taksitli ödeme fırsatı

Vatandaşların kampanya kapsamında nakit ya da kredi kartlarıyla taksitli ödeme yapabileceğini de açıklayan Aksa Çoruh Elektrik, borçları hukuki takibe girmiş abonelerin de bu fırsattan yararlanabileceğini ve müşterilerin en yakın Aksa Çoruh Elektrik müşteri hizmetlerine gidip işlemlerini kolaylıkla yapabileceğini açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.