AKUT Trabzon’dan Başkan Zorluoğlu’na ziyaret

AKUT Arama Kurtarma Derneği Trabzon Ekibi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

10 Temmuz 2019 Çarşamba 10:43
AKUT Trabzon’dan Başkan Zorluoğlu’na ziyaret

AKUT Trabzon Ekip Lideri Köksal Ofluoğlu ve beraberindeki ekip üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na görev döneminde başarı dileklerini iletti. Ofluoğlu, AKUT Trabzon ekibinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verirken, yürütülebilecek ortak projeler konusunda da görüş alışverişinde bulunuldu.

ZORLUOĞLU YENİ YERLEŞKE İÇİN DESTEK OLACAK

AKUT Trabzon Ekip Lideri Köksal Ofluoğlu, Pazarkapı’daki Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde depo olarak kullandıkları bir konteyner olduğunu, eğitim faaliyetlerini ise çeşitli kurumların salonlarında yürüttüklerini belirterek, hem malzemelerin daha sağlıklı bir ortamda saklanacağı hem de eğitim faaliyetleri başta olmak üzere diğer etkinliklerin yapılacağı bir Operasyon Merkezi için yer talebini Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na iletti. Ofluoğlu, ayrıca hazırladıkları bir proje ve çeşitli yer alternatifleri olduğunu da vurguladı.

AKUT’un arama – kurtarma çalışmaları ve toplumun afetlere karşı bilinçlendirilmesinde önemli rol oynadığını vurgulayan Başkan Zorluoğlu da, çalışmaların daha rahat ortamda yürütülmesini sağlamak için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Zorluoğlu, görüşmede bulunan ve aynı zamanda bir AKUT gönüllüsü olan Meclis Üyesi Mustafa Yaylalı’nın konuyu takip edeceğini de belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.