Akyazı'yı bir daha düşünün

Cumhurbaşkanı tarafından Akyazı için açıklanan şehir hastanesinin yeri bir kez daha düşünülmeli, yerel siyaset yatırımı doğru yönlendirmeli

04 Eylül 2019 Çarşamba 09:46
Akyazı'yı bir daha düşünün

ERDOĞAN YERİNİ AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta Trabzon’da yaptığı konuşmada şehir hastanesinin Akyazı’da stadın hemen yanına yapılacağını açıklaması “Hastanenin yeri doğru mu?” sorusunu akıllara getirdi. Erdoğan “Yeni stadın yanına şehir hastanesi yapacağız. Trabzon'un dünyanın her yerinde bilinen bir şehir hâline gelmiştir.” açıklamasını yapmıştı.

BAŞKA HASTANE OLMAYACAK

Trabzon Tabip Odası Başkanı Dr. Ebru Sivri, Trabzonspor karşılamalarının olduğu günlerdeki trafik sıkışıklığını hatırlatarak “Maç günleri Akyazı’nın orada trafik çok sıkışık, hiç ilerlemiyor diye kızıyorsunuz ya işte tam oraya şehir hastanesi yapmak istiyorlar. Öyle şehir içinde yakınlarda başka hastane de olmayacak. Maç günü acil hastanız olduğunu düşünün.” dedi.

GENÇ: BAŞKA ALAN YOK!

Şehir hastanesinin yeriyle ilgili konu önceki gün Ortahisar Belediye Meclisi toplantısında da gündeme geldi. Konuyla ilgili toplantıda konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç “İdeal olan başka bir alan bulabilsek orayı da düşünebiliriz ancak bu kadar büyüklükte başkaca bir alan maalesef yok. Eleştiriler olabilir, saygıyla karşılarız. Alternatifler araştırıldı ancak bir sonuç çıkmadı.  Trabzon bir sağlık merkezidir. Bu kimliğin devam etmesini hepimiz arzularız.” dedi.

sonnokta gazetesi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.