Alçaklığın bu kadarı!

Tiski 223 kişinin işe alımı için ilana çıkınca dolandırıcılar durumu fırsata çevirmek için kolları sıvadı.Umut tacirliği 'Pes artık'dedirtti.

29 Ocak 2020 Çarşamba 09:23
Alçaklığın bu kadarı!

İŞ GARANTİSİ VERDİLER
Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (TİSKİ) 223 kişi için işe alım ilanına çıkması üzerine umut tacirleri harekete geçti. Dolandırıcıların, TİSKİ’de işe girmek isteyen şahıslara para karşılığında iş garantisi verdikleri öne sürüldü. Dolandırıldığını iddia eden vatandaşlar suç duyurusunda bulundu.

ARAŞTIRMA YAPILDI
Savcılık iddiaların ardından harekete geçerken TİSKİ Genel Müdürlüğü’nde de konu ile ilgili araştırma yapıldı. Geçtiğimiz günlerde de Trabzon Valiliği'nde şoför olarak çalışan bir kişi insanları iş vaadiyle kandırarak dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan kişinin bu olayla ilişkisi olabileceği de iddia edildi.

GEREĞİ YAPILIR
İddiaları değerlendiren TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, vatandaşların mağdur olmaması için bu tür dolandırıcılara itibar etmemesi gerektiğini belirtti. Tekataş, “Adaletimize ve hakkaniyetimize güvenen vatandaşlarımız, hayal kırıklığına uğramayacak. Bu tür iddialar hakkında savcılık devredeyse gereği zaten yapılır.” dedi. Öte yandan TİSKİ personel alımı başvuru sonuçlarının bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

Sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.