Alçaklığın Vahşeti Hocalı…

TÜRKAV Trabzon Şube Başkanı Kenan Kuru :Azerbaycan Parlamentosu katliamı soykırım olarak ilan etmiştir.

25 Şubat 2021 Perşembe 13:48
Alçaklığın Vahşeti Hocalı…

Hocalı’ da Ermeni alçaklığının yaşandığını belirten TÜRKAV Trabzon Şube Başkanı Kenan Kuru, Hocalı’ da, Türk’ler katliama maruz kalmıştır. Vahşet, kin ve gaddarlıkla bir milletin yok olmasına tarihin şahit oluşunun tablosudur Hocalı. Azerbaycan Parlamentosu katliamı soykırım olarak ilan etmiştir. İnsan hakları izleme konferansı Hocalıdaki vahşeti 21. Yüzyılın en büyük vahşeti, katliamı olarak değerlendirmiş olduğu halde, İkiyüzlü batı vahşeti görememiştir. ABD ile Batı Hocalı mağduriyetine kayıtsız kalarak seyrederken, topraklarından uzaklaştırılan Hocalı mağdurlar için hala sessizdir. Böyle bir kamuflaja bürünmektedir.

Hâlbuki katliamın yapıldığı yerde vefat edenlerin üzerinde yapılan incelemede içimiz yanmıştır/ yanmaktadır. 83 çocuk, 70’ den fazla yaralı, 106 kadın olmak üzere 613 kişi resmi rakamlarla, 487 kişi ağır yaralı, 1275 kişi rehin olmuş 150 kişi kaybolmuştur. İnsanların gözlerinin oyulduğu, başlarının kesildiği, yakıldığı, hamile kadınların ve çocukların hunharca katledildiği insanlık dışı her türlü alçaklığın uygulandığı yer Hocalı olmuştur.

Ermenilerin tarihinden de görüleceği üzere, Anadolu topraklarında yaptıkları katliamlarından bir başka alçaklığının Hocalıdaki yıl dönümünü hatırlıyoruz. şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Bir millet iki devlet olarak Azerbaycan – Hocalı acısını içimizde yaşamaktayız. Hocalı şehitlerine Allah’tan rahmet diliyoruz.
 

Son Güncelleme: 25.02.2021 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.