Ali Babacan Trabzon'da Konuşuyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Trabzon'da

01 Ekim 2022 Cumartesi 14:24
Ali Babacan Trabzon'da Konuşuyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan,Trabzon Meydan Parkında vatandaşlara hitap ediyor.

Trabzon Mitingine Babacan’ın yanı sıra, DEVA Partisinde çok sayıda Genel Başkan Yardımcısı ile Genel Merkez Yöneticileri ile çevre illerin il başkanları da katıldı.

Türk Bayrakları ve DEVA Partisinin amblemleri ile donatılan alanda, kalabalığa ilk olarak DEVA Partisi İl Başkanı Kubilay Çiçek hitap etti. 

VATANINI EN ÇOK SEVENLERİN BULUNDUĞU…

Çiçek, “Memleketime hizmet etmek için siyasete girmeye karar verdim. Çünkü ne Trabzon, hem ülkemiz 10 sene öncesi gibi yaşanabilir değil artık. Şimdi şehrime olan bu borcumu ödeme vakti geldi. Şimdi Deva Partisinin İl Başkanı olarak karşınızdayım. Genel Başkanımız sayın Ali Babacan’ın liderliğinde, DEVA Partisinin liyakatli kadrolarını Trabzon ile buluşturmak için çok çalışıyoruz ve çalışıyoruz. Bugün meslekimiz için, çok çalışmak, laf değil, iş üretmek, ayrıştırmadan herkesi kucaklama vaktidir. Vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır düsturu ile çıktığımız bu yolda, ben ve tüm teşkilatım işini en iyi yapan ve vatanını en çok sevenlerin içinde bulunduğu DEVA Partisinin kadrolarında olmaktan gurur duyuyoruz. 
Memleket toprağına düştüğü ilk günden bugüne, vatandaşlarına umut olan DEVA Damlalarını Trabzon’un her köşesiyle buluşturmak için sıkılmadık el kalmayana kadar çalışacağız” dedi.

Son Güncelleme: 01.10.2022 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.