Altunbaş:Hainin namlusuna kalemle karşılık verenler

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

10 Ocak 2018 Çarşamba 12:13
Altunbaş:Hainin namlusuna kalemle karşılık verenler

Başkan Altunbaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda “Toplumun haber alma özgürlüğünün temini adına, mesai saati olmaksızın meşakkatli bir görevi zorlu şartlar altında icra eden, yerli ve milli duruş sergilemeyi kendine ilke edinen gazeteciler ülkemizin kalkınmasında önemli sorumluluklara sahiptirler” değerlendirmesinde bulundu.

Basının yazılı ve görsel medya yoluyla göstereceği yerli ve milli duruşun 15 Temmuz gecesi ve sonrası bir ülke için ne denli önemli olduğunun kanıtlandığını vurgulayan Altunbaş, “Basınımızın 15 Temmuz gecesi ve sonrası gösterdiği yerli ve milli duruş halkın iradesinin ekrana yansıması, kağıda dökülmesidir. Ülkesinden ve ülkesinin demokratik seçimlerini belirleyen milletinden yana taraf alan basınımızın her mensubu bizler için değerli ve kıymetlidir. Yerel ve ulusal medyamızın hainlerin namlularına ve ihanet dolu planlarına kalemiyle ve kamerasıyla fedakarca karşı koymaya çalışan tüm mensuplarına bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Altunbaş, Türk basının duruşuyla ve teknolojik gelişmelere ayak uydurmasıyla milli iradenin savunumu anlamında önemli yol katettiğini ve AK Parti İktidarı döneminde gerçekleşmeye devam eden reform hareketleriyle demokratik Türkiye mücadelesinde yerel ve ulusal basının verdiği mücadelenin önemli olduğunu aktardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.