Altunbaş:Kabinedeki Trabzonlular sevincimizi ikiye katladı

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk kabinesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

10 Temmuz 2018 Salı 09:42
Altunbaş:Kabinedeki Trabzonlular sevincimizi ikiye katladı

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Bakanlar Kurulu hakkında açıklama yaparak “Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun” dedi. Altunbaş açıklamasında, “Türkiye’ye 5 yıl boyunca çağ atlatacak isimler, yeni sistemin ilk Başkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Kurulan yeni kabine ile birlikte yeni Türkiye’nin şahlanışına hep birlikte tanıklık edeceğiz. Yatırımlar artarak devam edecek, Türkiye büyüyecek. Dışarıdan yapılmaya çalışılan her türlü engellemeye rağmen biz yolumuza kararlılıkla istikrarlı bir şekilde devam edeceğiz. Yeni sistemde bu adımları Başkan’ımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kabinesinde yer alan bakanlarımız ve güçlü meclisimizle daha hızlı atacağız” değerlendirmesini yaptı.

TRABZON OLARAK GURUR DUYDUK

Altunbaş, yeni kabinede yer alan Trabzonlu isimlerin sayısının artmasının Trabzon için büyük bir şans olduğunu söyleyerek, “Kabinede Trabzonlu isimlerin olması ve sayısının artması bizleri son derece mutlu etmiş, gururlandırmıştır. Sevincimiz iki kat arttı. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni kabinede görev alan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turan’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, Trabzon damadı olan Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit Gül’e ve tüm bakanlarımıza görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum. Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirecekleri icraatların şimdiden ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Şimdi önümüzde Mahalli ve İdari Yerel Seçimler var. İlk günkü aşkla Haydi Bismillah!”  ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 10.07.2018 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.