“Anadolu Mektebi Yazar Okumaları” Projesi

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu “Anadolu Mektebi Yazar Okumaları” Projesi kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

24 Eylül 2019 Salı 11:43
“Anadolu Mektebi Yazar Okumaları” Projesi

Valilik B Toplantı Salonunda gerçekleştirilen programa İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Buradaki konuşmasında Trabzon Valisi İsmail  Ustaoğlu, ilimizde düzenlenen bu tür etkinliklerin gençlerimizi okumaya teşvik etmesinin yanı sıra kendilerini ifade etmekte de çok önem sarf ettiğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlk olarak 2012 yılında başlayan proje Sakarya Üniversitesinde on iki kişilik bir öğrenci topluluğu ile başlatılmış ve bu faaliyet yedi yılda 28’i aşkın şehre yayılmıştır.

Trabzon’da üç yılı aşkın bir süredir uygulanmakta olan proje. “Yazar Okumaları” kapsamında sırasıyla öğrencilerimiz Mehmet Akif Ersoy, Mustafa Kutlu, Tarık Buğra, Necip Fazıl Kısakürek, Cengiz Aytmatov ve Cengiz Dağcı’nın tüm eserlerini okumuş ve farklı illerde yapılan programlara panelist olarak katılmışlardır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.