Ankara'da Bahadır medya grubuna yoğun ilgi

Ankara'da bugün başlayan Trabzon günlerinde Bahadır Medya grubunun bünyesinde bulunan Trabzon Tv ve Karadeniz'de Sonnokta Gazetesi'nin standı ziyaretçi akınına uğradı.

18 Nisan 2019 Perşembe 16:36
Ankara'da Bahadır medya grubuna yoğun ilgi

Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Trabzon Günleri bugün başladı. Bahadır Medya grubunun bünyesinde bulunan Trabzon Tv ve Karadeniz'de Sonnokta Gazetesi'nin standı ziyaretçi akınına uğradı.

Açılışın ardından Trabzon Günleri organizasyonu kapsamında kurulan stantları gezen Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Murat Zorluoğlu, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, standımızı ziyaret ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.