Ankara'da Trabzon Rüzgarı Esiyor

26 Mayıs 2022 Perşembe 14:51
Ankara'da Trabzon Rüzgarı Esiyor

Trabzon Günleri, 2 yıllık aranın ardından yeniden yapılıyor… Bu yıl 17.‘Si düzenlenen Trabzon Günleri start aldı.

Ankara’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Trabzon Günleri’nin açılışı bugün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla yapıldı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle Ankara’da en son 2019 yılında yapılan Trabzon Günleri, 2 yıllık bir aranın ardından düzenlenirken, 29 Mayıs tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Trabzon Günlerinin açılışına Bakan Soylu’nun yanı sıra, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,  bir çok kurumun Genel Müdürü, Trabzon’un İlçe Belediye Başkanları, Trabzon’da bulunan Sivil Toplum Örgütlerinin Başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Son Güncelleme: 26.05.2022 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.