Arabalı Sinema Etkinliği Arsin'de

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Arsin Belediyesi ortaklığıyla 5 Eylül Cumartesi akşamı saat 20:00'da Arsin Sahil Parkında arabalı sinema etkinliği gerçekleştirilecek.

03 Eylül 2020 Perşembe 14:05
Arabalı Sinema Etkinliği Arsin'de

 Sınırlı sayıda kontenjana sahip olan etkinliğe başvuru Arsin Belediyesi sitesinden yapılmaktadır. 7. Koğuştaki Mucize adlı filmin gösterileceği etkinlike başvuruların devam ettiğini ifade eden Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, "Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorlu Zorluoğlu'na ve Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm İşleri Daire Başkanımız Erdem Zekeriya İskenderoğlu'na bu güzel etkinliği ilçemizde düzenledikleri için çok teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyemiz şehir merkezinde bu etkinliği düzenlemişti ve ilçemiz sahil parkında da bu etkinlik çok güzel olacak. Hijyen, sosyal mesafe ve temizliğe üst düzey dikkat etmemiz gereken bugünlerde arabalı sinema etkinliğimize hemşerilerimizi bekliyıruz. Etkinliğe başvuru ve detaylar Arsin Belediyemizin sitesinde yer almaktadır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.