Araç içerisinde uyuyan çocuklar paniğe neden oldu

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde aldıkları ürünü değiştirmek için mağazaya giden çift, uyuyan çocuklarını uyandırmayıp araçta bırakınca kısa süreli panik yaşandı.

29 Kasım 2017 Çarşamba 12:22
Araç içerisinde uyuyan çocuklar  paniğe neden oldu

Edinilen bilgiye göre, Ortahisar ilçesi Kahramanmaraş Caddesi'nde meydana gelen olayda, daha önce aldıkları bir ürünü değiştirmek için mağazaya giren çift, uyuyan çocuklarını otomobilde bıraktı. Çocuğun şoför koltuğunda uyuduğunu fark eden çevredeki vatandaşlar aracın etrafında çocuğun anne babasına rastlayamayınca polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, aracın sahibine ulaşmaya çalıştı. Aileye ulaşamayan polis aracın camını kıracağı sırada aile aracın yanına gelerek, çocukları henüz yeni uykuya daldığı için uyandırmadıklarını, işleri kısa süreceğinden uyur vaziyette aracın içerisine bıraktıklarını dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.