Araklı'nın köprü hasretine Dsi son verdi

DSİ harekete geçti ve Trabzon’un Araklı İlçesinde vatandaşların özlemle beklediği köprünün yapımına başlandı. Montaj işlemleri tamamlanan köprü kısa bir süre sonra vatandaşların kullanımına açılacak.

03 Ocak 2020 Cuma 09:46
Araklı'nın köprü hasretine Dsi son verdi

KÖPRÜNÜN MONTAJI DÜN RESMEN BAŞLADI

DSİ 22.Bölge Müdürlüğü, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt ve Giresun illerinin kalkınmasına yönelik, yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Barajlar, Taşkın Kontrol Tesisleri, İçmesuyu ve Rekreasyon - Rehabilitasyon projelerinin yanı sıra, estetik dere ıslahları ile de bölge illeri önemli yatırımlarla buluşuyor. Bu kapsamda, Trabzon’un Araklı İlçesinde vatandaşların özlemle beklediği köprünün montajı dün resmen başladı.

İLÇEYE FARKLI BİR SİLUET KAZANDIRACAK

Trabzon-Araklı Karadere Vadisi Islahı 2.Kısım İnşaatı işi kapsamında yapılan yaya köprüsü, vatandaşların günlük yaşantısını kolaylaştıracak ve ilçeye farklı bir siluet kazandırmış olacak. Köprü montajının kısa bir süre sonra tamamlanması ve halkın kullanımına açılması hedeflenmekte. Öte yandan söz konusu iş kapsamında, 3509 m beton ağırlıklı duvar, 1891 m temeli beton kargir duvar, 678 m Beton ağırlıklı U kanal ve 3 adet araç geçişi için menfez ve 3 adet Tersip bendi imalatları tamamlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ömer bayraktar 2020-01-04 21:24:38

cok güzel emeği gecenlerden Allah razı olsun