Arsin OSB ve KTÜ teknolojik işbirliği yapacak

Arsin Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile teknolojik işbirliği yapacak.

09 Şubat 2018 Cuma 13:21
Arsin OSB ve KTÜ teknolojik işbirliği yapacak

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Hüsem, Mühendislik Fakültesi Dekan yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Küçükömeroğlu, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ebru Çolak ve Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burhan Çuhadaroğlu, Arsin Organize Sanayi Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
Sanayide teknolojik verimliliği artırmak amacıyla birlikte çalışmak için yararlı bir görüşme yaptıklarını söyleyen Arsin OSB Başkanı Erkut Çelebi, “Fabrikalarımızda üretimi artırmak, maliyeti düşürmek, yeniliklere açılmak için KTÜ Mühendislik Fakültesi heyetiyle görüşmeler yaptık. Çok olumlu geçti. Müteşebbis arkadaşlarımız bu destekten çok yararlanacaklar” dedi.
KTÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Hüsem, “Yüksek lisans öğrencilerimizi uygulamalı olarak sanayinin içinde görme imkanı bulacağız. Uzun soluklu bir çalışma olacak. Bu çalışma hem üniversiteden mezun olan gençlerinize hem de sanayimize katkı sağlayacak. Bilgiyi Sanayi ile birleştirip uygulayacağız.” diye konuştu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.