Askon, denetim eksikliği giderilmeli

Askon Trabzon Şubesi Başkanı İbrahim Beşir, esnaf sık sık denetimden geçirilmeli

09 Ekim 2018 Salı 16:40
Askon, denetim eksikliği giderilmeli

ASKON Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan İbrahim Beşir ve Başkan yardımcıları Göksal Bankoğlu, Zeki Altunsoy, Hüseyin Aygün, Cemal Yıldız Ortahisar İlçesine yeni atanan Kaymakam Tolga Toğan bey’e hoş geldiniz ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlıktan beklentilerini dile getiren Askon Şube Başkanı İbrahim Beşir, Trabzon’un güvenli bir şehir olduğunu bundan dolayı Turizmde geçmiş yıllara nazaran belirgin bir artış olduğunu ve bu artışın da en çok Arap turistlerde olduğunu beyan etti.Bundan dolayıdır ki turistlere verilen hizmet bedellerinde bazen afaki fiyat talebinde bulunulduğunu, bunu önlemenin yolunun da esnafın sık sık denetimden geçirilmesi olduğunu beyan etti.

Kaymakam Tolga Toğan’da düzenli denetimler düzgün sonuçlar doğurur. Bu noktada gerekli çalışmalar yapılıyor, gerektiği anda daha fazlası da yapılabilir. Dedi. Devletin her zaman vatandaşının yanında olduğunu beyan etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.