ASKON Trabzon’dan anlamlı iftar organizasyonu

ASKON Trabzon Şubesi Trabzon Huzurevi sakinlerini ziyaret etme geleneğini sürdürüyor.

08 Haziran 2018 Cuma 09:02
ASKON Trabzon’dan anlamlı iftar organizasyonu

Daha önce de Ramazan ayı ve Kurban Bayramları çerçevesinde, Trabzon Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek örnek organizasyonlar çıkartan ASKON Trabzon, bu geleneği bu Ramazan’da da sürdürdü.Huzurevi sakinleri ile hep birlikte iftar açan ASKON Trabzon üyeleri, iftarın ardından huzurevi sakinlerine hediyeler verdi.Bu anlamlı organizasyona ASKON Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Karadeniz, ASKON üyeleri, iş adamları, çeşitli STK’ların başkan ve temsilcileri de katılarak yaşlılarla birlikte iftar yapmanın huzur ve mutluluğunu yaşadı.

ASKON Trabzon adına açıklamalarda bulunan ASKON Trabzon Başkanı İbrahim Beşir şu sözleri söyledi:Yaşlılar benim dünyadaki bekçilerimdir.Burada bir sivil toplum kuruluşunun başkanları, üyeleri, yönetim kurulu üyeleri olarak bulunuyoruz. Tabi buradaki iftarımızı anlamlı kılan, burada ikamet eden büyüklerimizdir. Büyüklerimizi de anlamlı kılan Allah’û tealanın bir vaadi var; ‘’Yaşlılar benim dünyadaki bekçilerimdir’’. Biz bu akşam Allah-û tealanın bekçileri ile iftar yapmaya geldik.Onların duasını alıp Allah’ın izniyle, Allah’ın hoşnut olduğu bir davranışta bulunarak buraya geldik. Bu iftarı burada düzenlemeyi düşündük. Allah kendilerine hayırlı ömürler versin, buraya katılanların hepsinden Allah razı olsun. Biz nihayetinde, işadamlarından oluşan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Bu bağlamda küçük bir mesaj verelim. Önümüzde çok yakında bir seçim var. Ülkemiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olsun. Çok hayırlı sonuçlar doğursun. Ülkemizin şu zor dönemlerine ilaç olsunlar inşallah.Önümüzdeki günlerde, aylarda, yıllarda, dünyada büyük bir ekonomik kriz öngörülüyor. Bu seçimle beraber seçilecek olan insanlar gerekli tedbirleri alarak ülkemizin en az zararla bu zorlukları atlatmasını sağlarlar inşallah.

İşten artmaz, dişten artar…

Bize de düşenler var burada, belli bir dönemi ülkemiz rahat geçirdi. Ama emin olun bizi çok rahat günler beklemiyor, bize de düşen tedbirli ve ihtiyatlı bir şekilde işlerimizi yürütmek, borçlanmadan savurgan olmadan tedbirli bir şekilde işlerimizi yürütmek. Babalarımızın nasihatlerinde’’ işten artmaz dişten artar’’ denirdi… Biz de inşallah bu ihtiyatlı gidişimizle beraber, az yiyeceğiz, az uyuyacağız, az konuşacağız, çok çalışacağız, ülkemizi ayakta tutmaya çalışacağız. Tüm Türkiye’de devlet büyükleri ve idarecileri ile aynı zihniyette devam edeceğiz. Hepinizden Allah razı olsun sağ olun var olun.

Başkan Yardımcısı Yılmaz Karadeniz ise şu sözlere yer verdi;Ramazan ayı bereket ayı, biz de bu akşam büyüklerimizle beraber bir araya geldik iftar ettik. Aslolan onların dualarını almaktır, bunu da gerçekleştirmiş olduk. Cenab-ı hak böyle güzel programları önümüzdeki yıllara, ramazanlara da yaşatsın. Şimdiden Cenab-ı hak bayramınızı mübarek eylesin diyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.