“Avrasya Pazarı Trabzon’un ticaretini hareketlendiriyor”

Trabzon Avrasya Pazarı Esnafları Koruma Derneği Başkanı Muzaffer Beşinci ve beraberindeki heyet, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti.

25 Ocak 2018 Perşembe 10:22
“Avrasya Pazarı Trabzon’un ticaretini hareketlendiriyor”

Muzaffer Beşinci, Türkiye’de Trabzon Avrasya Pazarı’nı bilmeyen kimsenin kalmadığını belirterek, “Burada 150 esnafımız ekmek yiyor. Türkiye’nin bildiği bir antika pazarına dönüşen Avrasya Pazarı, kentin ticaretini de hareketlendiriyor” dedi.

Trabzon Avrasya Pazarı Esnafları Koruma Derneği Başkanı Muzaffer Beşinci, yönetim kurulu üyeleri ve esnaf temsilcileri, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’n8u ziyaret ederek pazarın faaliyetleri konusunda bilgi verdi. Başkan Beşinci, yaklaşık 150 esnafın bulunduğu Avrasya Pazarı’ndan bin 500 kişinin ekmek yediğini belirterek, “Trabzon Avrasya Pazarı, Türkiye’de herkesin bildiği bir yer. Pazarımızda birçok antikacımız var. Kadın esnaflarımız var. Avrasya Pazarı, kentin ticaretini hareketlendiriyor, istihdama katkı sağlıyor” dedi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da, Avrasya Pazarı’na kuruluşundan bugüne kadar tüm çalışmalarında destek olduklarını, bundan sonra da desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Ziyarette TTSO yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.