Avrasya Üniversitesi'nde yangın sonrası eğitim ne zaman başlıyor?

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız,18 Mart Pazartesi günü Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi bölümlerindeki öğrencilerimiz eğitimlerine Yomra Yerleşkemizde devam edeceklerdir dedi.

13 Mart 2019 Çarşamba 12:56
Avrasya Üniversitesi'nde  yangın sonrası eğitim ne zaman başlıyor?

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız,Üniversitemiz Yomra Yerleşkesinde yaşanan yangın hadisesi hepimizi derinden üzmüştür. Dış cephede başlayan ve iç mekanlara sıçramadan sadece dış cephe kaplama malzemesinin yandığı hadisede öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz ve diğer görevlilerimiz beş dakika içerisinde binamızdan tahliye edilmiştir. Bu üzücü olayın sonunda bizi en çok sevindiren hiçbir öğrencimize, hocamıza ve diğer görevlilerimize zarar gelmemesidir.

Değerli Velilerimiz;

Ülkemizin dört bir yanından üniversite eğitimi için Trabzon’a yavrularını gönderen değerli velilerimiz; endişe edeceğiniz bir durum yoktur, aklınız çocuklarınızda kalmasın. Burada bulunun her öğrencimiz bizim evladımızdır, onlara gözümüz gibi bakarız. Eğitimlerinin aksamasına da izin vermeyiz. En kısa zamanda Yomra Yerleşkemizi eğitime hazırlayacağız. Binamızın iç mekanlarında hiçbir hasar yoktur, sadece dış cephe kaplama malzemesi yanmıştır.18 Mart Pazartesi günü Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi bölümlerindeki öğrencilerimiz eğitimlerine Yomra Yerleşkemizde devam edeceklerdir.

Öte yandan bu günümüzde yanımızda olan, bizleri arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunan, hemen yerleşkemize koşan Sayın Valimiz İsmail Ustaoğlu başta olmak üzere tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunarız.

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı olarak öğrencilerimiz, velilerimiz, akademisyenlerimiz ve tüm çalışanlarımızla hepimize geçmiş olsun. Allah daha büyük kazalardan korusun dedi.

Son Güncelleme: 13.03.2019 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.