Avrasya Üniversitesi Tıp Bayramında Bilim Ve Hizmet Ödülü Verdi

15 Mart 2022 Salı 12:13
Avrasya Üniversitesi Tıp Bayramında Bilim Ve Hizmet Ödülü Verdi

Avrasya Üniversitesi 14 Mart Tıp Bayramında hekimlikte 50. Yılını dolduran Prof.Dr. Yavuz Özoran ve Dr. Öğr. Üyesi Naci İmamoğlu, 40. Yılını dolduran Prof. Dr. Halil İbrahim İmamoğlu  ve 25.yılını dolduran Dr.Öğr.Üyesi Gönül Uraloğlu'nu Bilim ve Hizmet Ödülü ile ödüllendirdi.Avrasya Üniversitesi Ömer Yıldız Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleşen törende hekimlikte 50. Yılını dolduran Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Yavuz Özoran için hazırlanan  video izlettirildi. Ardından 50. Meslek yılı pastası kesildi.

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız'ın takdim ettiği Bilim ve Hizmet ödülü belgesinde "Hekimlikte yarım asırdır yaptığınız hizmetler için yetiştirdiğiniz tüm bireyler adına sizlere şükranlarımızı sunuyor, bundan sonraki hayatınızda bilim için, insanlık için yapacağınız tüm çalışmalarda başarılar diliyoruz" cümleleri yer aldı. Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız "Meslekte 50. 40. ve 25. Yılını dolduran hocalarımızı kutluyorum.Onlar hem öğrencileri için hem de hastaları için büyük fedakarlık gösteriyorlar.Her zaman yanlarında olacağız her zaman destekçileri olacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.