Avrupa pazarına damga vuracağız

ÇAYKUR’un marka değerini arttırmak amacında olduklarını belirten Alim “Avrupa pazarına damga vurma konusunda oldukça iddialıyız.” dedi

22 Aralık 2019 Pazar 11:43
Avrupa pazarına damga vuracağız

DİKKAT ÇEKTİ

ÇAYKUR, tarafından üretilen ve çayının yanı sıra kek, pasta ve dondurma gibi patisserie ürünlerinde kullanılmaya başlayan siyah ve yeşil çay pudrası ile Avrupa pazarına giriyor. Daha önce yapılan anlaşmalarla Türkiye haricinde de satılmaya başlayan ve gerek yurt dışındaki Türk vatandaşlara gerekse dünyada yeni bir trend olan matcha çayı olarak yabancı tüketicilere sunulan çay pudrası girişimcilerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

İMZA ATILDI

Çay pudrası konusunda oldukça iddialı olan ÇAYKUR Avrupa’da pudra çay piyasasında adını duyurmakta kararlı. Bu anlamda Rize’ye gelen Barysol LTD. ŞTİ firması yetkilileri ile bütün Avrupa ülkelerine ihraç etmek üzere ilk etapta 1 ton yeşil çay pudrası için sözleşme imzalandı. ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim çay pudrasını dünyaya tanıtıp pazar payını arttırmak için bu konuda deneyimli firmalarla anlaşmalar yaptıklarını ve çalışmaların devam edeceğini belirtti.

KATKI SUNACAĞIZ

Alim, ÇAYKUR’un Türkiye genelindeki bayilikleri ile ilgili sürekli istişare halinde olduklarını dile getirirken 2020 planlaması yaptıklarını ve satış rakamlarının yukarıya taşınması, pazar payının artırılması için bayilerin görüş ve önerilerini aldıklarını sözlerine ekledi. Alim, “Amacımız ÇAYKUR’un marka değerini arttırıp bölge ve ülke ekonomisine katkı sunmaktır. Avrupa pazarına damga vurma konusunda oldukça iddialıyız” dedi.

sonnokta gazetesi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.