Ayasofya'da yaman çelişki

Ayasofya’da yaşanan otopark ayrıcalığı tepki çekti.

16 Ağustos 2019 Cuma 09:33
Ayasofya'da yaman çelişki

Ayasofya’da camiye gelenlerden otopark ücreti alınırken yanı başındaki kafeteryaya gelenlerden otopark ücreti istenilmemesi tartışma çıkarttı

KAFALARDA SORU İŞARETİ

Trabzon’un turizm simgelerinden tarihî Ayasofya’da camiye gelenlerden otopark ücreti alınması, hemen yanındaki kafeteryaya gelenlerden ise ücret alınmaması tartışmalara neden oldu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı TRAPARK tarafından yürütülen ve Ayasofya Camisi’nin hemen yanındaki alanın bodrumundaki otoparkta böyle bir ayrıma gidilmesi kafalarda soru işareti yarattı.

ZİYARETÇİ DE YARARLANSIN

Özel bir işletmeye ait kafeteryanın otoparkta yer ayırdığı ve otopark girişinde kafeteryaya gelindiği söylenerek ücret alınmadığı öğrenilirken “işletmenin belediyeye ait otopark üzerinden sunduğu imkânı belediyenin sunamaması” bazı vatandaşlarca eleştirildi. İşletmenin sağladığı gibi otopark hizmetinin ziyaretçilere de sunularak turizme katkı verilebileceği görüşü dile getirildi.

sonnokta gazetesi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.