Ayvazoğlu’ndan muhalefete sert açıklama: HDP’ye diyet ödüyorlar!

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, muhalefetin HDP’ye diyet ödediğini söyledi.

03 Haziran 2022 Cuma 14:22
Ayvazoğlu’ndan muhalefete sert açıklama: HDP’ye diyet ödüyorlar!

Türkiye’nin terör örtülerine yönelik sınır ötesinde yaptığı temizleme operasyonlarıyla PKK’nın bitme noktasına geldiğininin altını çizen Ayvazoğlu “Sırtlarını terör örgütlerine yaslayanlar onların taşeronlarına diyet ödemek durumunda kalıyorlar, HDP sabah akşam azarlıyor kendilerini ses çıkaramıyorlar. Sınırötesi operasyonları seçim yatırımı gibi deli saçması ifadelerle engellemeye çalışıyorlar. NATO üyelik başvuruları sürecinde İsveç ve Finlandiya`dan terör örgütleriyle bağlantılarını kesmelerini istiyoruz. Dikkat edin konuya dair tek kelime edemiyor muhalefet?" dedi.

Millet ittifakının HDP’ye diyet ödediğini belirten Milletvekili Ayvazoğlu şu ifadeleri kullandı;“Demirtaş veya bir bütün olarak HDP çevresi kendi pencerelerinden bakılınca haklı bir isyandılar. Düşünün her şeyi desteklemişler. Onları desteklemesi sayesinde meclise girmişler, İstanbul’da Ankara’da belediye başkanı olmuşlar, bunun illaki bir diyeti olacak. Şu an Kemal Kılıçdaroğlu’nun muhalefetin sözleri tam da bu noktada açıklanabilir mahiyette. Hatta şöyle bir çok kısa bir geriye gidelim HDP milletvekili Fatma Kurtalan meclis kürsüsünden yüzlerine ‘İyi Parti, HDP ve PKKya gönül vermişlerin oylarıyla koltukta oturuyor’ dedi. Bundan utanmıyorsunuz tamam da adamlar verdikleri oy desteğinin karşılığını bekliyor sizden. Duran Kalkan sizin kara kaşına kara gözünüze hayran olduğundan günlerce örgütün televizyonlarında sizin için oy toplamış olabilir mi? tabii ki bunların bir diyeti olacak Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu son zamanlardaki tüm bu söylemleri de diyet ödeme alışverişi üzerinden diye düşünüyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.