Bahadır'dan Cumhuriyet Başsavcısı Tuncel'e ziyaret

Bahadır Grup Yönetim Kurulu Başkanı Selahittin Bahadır, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel’i makamında ziyaret etti.

18 Ekim 2018 Perşembe 09:08
Bahadır'dan Cumhuriyet Başsavcısı Tuncel'e ziyaret

Bahadır Grup Yönetim Kurulu Başkanı Selahittin Bahadır ile Sonnokta Gazetesi Genel Koordinatör Yardımcısı Selim Şener, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel’i makamında ziyaret etti. Trabzon’a geçtiğimiz aylarda atanan Cumhuriyet Başsavcısı Tuncel’e hayırlı olsun dileklerini ileten Bahadır ve Şener, Tuncel’e görevlerinde başarı temennisinde bulundular. Trabzon’un her zaman kendisinde yerinin ayrı olduğunu belirten Başsavcı Tuncel, “Tarihi dokusuyla, doğasıyla, insanıyla, kurumlarıyla ve gücüyle Trabzon bir başka şehir. İnşallah bu şehirde güzel hizmetlerde bulunacağız” dedi. 

Son Güncelleme: 18.10.2018 09:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.