Bahadır Kemerkaya sordu! Başkan Gümrükçüoğlu cevapladı

Bahadır Kemerkaya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Trabzon İl Halk Gazetesi'nde yayınlanmak üzere bir röportaj yaptı.

16 Kasım 2017 Perşembe 11:00
Bahadır Kemerkaya sordu! Başkan Gümrükçüoğlu cevapladı

Trabzon Valiliği, Trabzon İl Kütüphanesi ve Trabzon'da özel bir kolejinin ortaklığıyla çıkarılacak olan Trabzon İl Halk Gazetesi tüm kütüphanelere giriyor. Trabzon'un birçok özelliğinin bulunacağı gazetede Trabzon Büyükşehir Belediyesi de yer alacak. Özel okul öğrencisi Bahadır Kemerkaya, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Kemerkaya’nın Başkan Gümrükçüoğlu’na sorduğu birbirinden ilginç sorular ve cevapları Trabzon'un tanıtımı amaçlı çıkarılacak ve Türkiye’deki tüm kütüphanelerde bulunacak olan gazetede yer alacak.



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.