Deniz Bartu seferberliği!

Bahadır Otomotiv, “Deniz’e can için kanımız feda olsun” dedi

23 Ekim 2018 Salı 12:49
Deniz Bartu  seferberliği!

Yaklaşık 3 yıldır lösemiyle mücadele eden 6 yaşındaki Deniz Bartu için hala uygun donör bulunamadı. Bahadır Otomotiv çalışanları da Deniz Bartu için kan ve kök hücre bağışında bulundu

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yaşayan lösemi hastası Deniz Bartu’nun yaşam mücadelesi devam ediyor. Yaklaşık 4 yıl önce, 29 yaşındayken yumuşak doku kanserinden yaşamını yitiren öğretmen Damla Akar Menteşe'nin oğlu Deniz Bartu için hala uygun donör bulunamadı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Pediatrik Hematoloji-Onkoloji Servisi'nde tedavisi süren Deniz Bartu’ya bir destek de Bahadır Otomotiv’den geldi.

50 PERSONELLE DESTEK

Bahadır Otomotiv’in tüm çalışanları, Deniz Bartu için farkındalık meydana getirmek için kan ve kök hücre bağışında bulundu. Bahadır Otomotiv Genel Müdürü Melahat Bahadır Kemerkaya,Bahadır Otomotiv ailesi olarak Deniz'in yanındayız.Lösemi hastaları için kök hücre bağışı çok önemli ,bizler  Deniz için kök hücre ve kan bağışında bulunurken vatandaşların dikkatini bir kez daha bu konuya çekmek istedik, buradan tüm duyarlı vatandaşlara sesleniyorum gelin bağışınızı yapın bir canı kurtarmanın mutluluğunu yaşayın dedi.

Bahadır Otomotiv Servis Müdürü Serdar Kukul da, “Bahadır Otomotiv ailesi olarak sosyal farkındalık yaratmak için kan bağışı ve kök hücre bağışında bulunuyoruz. Yaklaşık 50 personelimizle beraber toplumda insanlara örnek olmak için faydalı bir iş yaptığımıza inanıyoruz. Tüm Trabzon halkını da kan bağışında bulunmaya davet ediyorum. Deniz Bartu için umut olabilirsek oldukça sevineceğiz” dedi.

BELKİ ARANAN KAN SİZSİNİZ

Kan bağışında bulunan Bahadır Otomotiv çalışanları da, “Önemli olan insan hayatıdır. Bunun için de kan bağışında bulunduğumuz için çok mutluyuz. Bu tarif edilemez bir duygu. Deniz Bartu için aranan kan belki bizimkidir. Belki halen daha kan bağışında bulunmayan bir kişinindir. Bu yüzden insanlarımız kan bağışı konusunda daha duyarlı olmalı. Bir çocuğa hayat vermek kadar değerli ne olabilir. Tüm Trabzonluları Deniz Bartu ve diğer ihtiyaçlılar için Kızılay’a kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz” dediler.

Son Güncelleme: 23.10.2018 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman anlaş 2018-10-23 22:51:16

Yüreğinize sağlık mevlam dileklerinizi kabul etsin