Bahadır: "Trabzonspor'un 8. şampiyonluğunu dört gözle bekliyoruz"

Trabzonspor Kulübü Eski Başkan Yardımcısı Selahattin Bahadır, "Trabzonspor uzun süredir bir mücadele veriyor ve bu mücadelenin karşılığı da şampiyonluktur. İnşallah bu sezon çifte kupa sevinci yaşayacağız" dedi

15 Haziran 2020 Pazartesi 12:45
Bahadır: "Trabzonspor'un 8. şampiyonluğunu dört gözle bekliyoruz"

Trabzonspor Kulübü Eski Başkan Yardımcısı ve Divan Kurulu Üyesi, Bahadır Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Bahadır, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk ipini Trabzonspor'un göğüsleyeceğini söyledi. Tüm camia olarak bu hedefe kilitlendiklerini söyleyen Bahadır, "Koronavirüs salgını öncesinde ligi etkisi altına alan Fırtına, pandemi süreci sonrası yine eskisi gibi geri döndü. Bu bizi çok mutlu etti ve şampiyonluk umutlarımızı daha da güçlendirdi" dedi.

Bordo-Mavili takımın üzerine bundan sonra şampiyonluk yolunda birçok engel çıkacağını söyleyen Bahadır, "Bunun en basit örneği Göztepe maçındaki hakemin gösterdiği yönetimdir. Trabzonspor'un hak ettiği galibiyeti az daha elinden alacaktı ama karşısında inanmış bir ekip vardı ve bu ekip hakemi de yenerek gücünü bir kez daha gösterdi. Göztepe maçındaki performansı ile anladık ki; ligin renkli figürü, gönüllerin takımı Trabzonspor daha da inançlı bir şekilde hedefe kenetlenmiştir" diye konuştu.

Finale yükseleceğiz

Süper Lig’de 7 maç kaldığını hatırlatan Bordo-Mavili Kulübün Eski Başkan Yardımcısı Bahadır, "Trabzonspor'u zorlu maçlar bekliyor. Hem lig hem de kupada. Şuan önümüzde Fenerbahçe ile oynayacağımız kupa rövanşı var. Kadıköy'de de Trabzonsporumuzun harika bir oyunla galip geleceğine olan inancımız yüksek. İstediğimiz skoru alarak finale yükseleceğimize inanıyoruz" dedi.

Çimşir güven veriyor

Teknik Direktör Hüseyin Çimşir'in de müthiş bir başarı grafiği yakaladığını söyleyen Bahadır, şöyle konuştu: "Takımla çok iyi bir uyum yakaladı. Camiada herkes onu bağrına bastı. Kendisine destek olmalıyız. O bizim evladımız ve Trabzonspor'un bir neferi. Çimşir ile şampiyonluk gelecektir."

Yönetim alkışlanmalı

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu ve ekibinin yönetim kurulu üyeliğine seçildikten sonra çok başarılı işlere imza attıklarını da söyleyen Bahadır, "Onlarla kulüp yeni bir sayfa açtı desek yeridir. Her konuda çok iyi hamleler yaptılar. Hem sportif hem ekonomik anlamda. Trabzonspor için bu kişiler şanstır. Farklı bir yönetim anlayışı iye Trabzonspor'a ivme kazandırdılar" ifadelerini kullandı. Bir gün o kupayı alacağız Geçtiğimiz günlerde TFF Başkanı Nihat Özdemir'in "2010-2011 sezonunda şike yapılmıştır" sözlerini de değerlendiren Bahadır, "Kendisi sezonun en anlamlı sözünü söylemiştir. Hem de yıllarca Fenerbahçe kulübünde başkanvekilliği yapmış bir kişi olarak. Evet, 2011 yılı sezonunda şike yapılmıştır. Geriye dönüp bakıldığında UEFA'da Fİ- FA'da o sezon için 'şike var' demiştir. Bağımsız Türk yargısı 'şike' demiştir. Birçok kişi cezalandırılmıştır ve sonucunda da o sezon Şampiyonlar Ligi'ne Trabzonspor davet edilmiştir. Ancak hak edilen şampiyonluk kupası bir türlü Fenerbahçe müzesinden alınamamıştır. Hiç bir Trabzonsporlu Fenerbahçe müzesinde emanette olan kupamızı unutmamıştır. Gün gelecek onu da müzemize getireceğimizden umutluyum. Bizler ne istediğimizi bildiğimiz için, istenilen şeyin de ne kadar değerli olduğunun farkında olan bir camiayız" dedi.

 

Son Güncelleme: 15.06.2020 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.