Bahtına ne çıkarsa

Beşikdüzü’ndeki park ihale edildi ancak ne yapılacağı belli değil

19 Eylül 2018 Çarşamba 09:52
Bahtına ne çıkarsa

Trabzon’un Beşikdüzü sahilinde çıkılan park ihalesi yok artık dedirtti. Sahil alanında bulunan yaklaşık 10 dönümlük park ihaleye çıkartıldı ancak ihaleyi alan o alanda ne yapacağını bilmiyor

NE YAPILACAĞI SIR

Trabzon’un Beşikdüzü sahilinde park olarak kullanılan alan ihaleye çıkartıldı ancak ihaleyi alacak olanın o alanda ne yapacağı sır. İhale ile ilgili konuşan Osman Yıldızlar, “Sahildeki park alanı ihaleye çıkartıldı. Biz de birkaç burayı almak istedik. Fakat 5 Milyon TL bedel istenen alanın imar durumunu sorduğumuzda bir cevap alamadık” dedi.

YA İMARA AÇILMAZSA

İhaleye çıkacak alan ile ilgili kimseden net bir cevap alamadığını belirten Yıldızlar, “Alanı ihaleye çıkartıyorlar ama orayı alacak olan kişi ne yapacağını bilmiyor. Çünkü imar planı yok. Burası ticari alan olarak kullanılabilir mi kimse bilmiyor. Orası yarın öbür gün yeşil alan olarak kalır ve imara açılmazsa ihaleyi alan burayı ne yapsın ki” diye konuştu.

BİRİLERİ KOLLANIYOR

Yıldızlar, sözlerini şöyle sürdürdü: “O alanda yapılacak binanın boyutu da alanın nasıl kullanacağı da belli değil ama ihaleye çıkartılıyor. Böyle meçhul bir satış olmaz. Bu tamamen birilerini kollamaya yönelik bir ihaledir. Belediye başkanı ile anlaşmadan veya ortak olmadan kim 5 Milyon TL verebilir bilemiyorum. Böyledir diyemiyorum, fakat düşünüyorum.”

Sonnokta Gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.