Bakan Albayrak: “Birlik ve beraberliğimiz, 82 milyonluk büyük bir aile olan Türk milletinin en değerli hazinesidir”

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

11 Ağustos 2019 Pazar 14:49
Bakan Albayrak: “Birlik ve beraberliğimiz, 82 milyonluk büyük bir aile olan Türk milletinin en değerli hazinesidir”

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Birlik ve beraberliğimiz, 82 milyonluk büyük bir aile olan Türk milletinin en değerli hazinesidir” dedi.
 
“Milletimizin feraseti ve desteğiyle birlikte yarının Büyük ve Güçlü Türkiye’si hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Toplumsal birlikteliğimizi koruyup güçlendirdikçe gelecek nesillere çok daha müreffeh ve huzurlu bir ülke armağan edeceğiz” değerlendirmesinde bulunan Bakan Albayrak şunları söyledi:
 
“Kurban Bayramı, sosyal adaleti diri tutan bir inanç ve kültür mirasımızdır. Kardeşliğimizi daha da güçlendirerek, maddi ve manevi zenginliklerimizi paylaşarak çoğalttığımız  Kurban Bayramımızın ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Allah'tan temenni ediyorum.”
 
Bakan Albayrak, Trabzonlu hemşehrilerinin bayramını tebrik ederken Trabzon’un önemine de vurgu yaptı. Albayrak şu ifadeleri kullandı:
 
“Trabzonumuz Fatih’in fethettiği, Yavuz’un şehzadelik yaptığı, Kanuni’nin doğup 15 yaşına kadar yaşadığı bir şehzadeler şehridir ve önemi büyüktür. Bu nedenle, şehrimizin gelişip büyümesi noktasında üzerimizde büyük bir sorumluluk vardır. Bu bilinç ile baba ocağımıza katkı vermeye devam edeceğiz. Trabzon’un bir evladı olarak, devleti ve milletine desteğini hiçbir zaman esirgemeyen hemşehrilerime şükranlarımı sunuyor bayramlarını kutluyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.