Bakan Gül’e doğum günü sürprizi

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'e Trabzon'da doğum günü sürprizi yapıldı.

13 Mart 2019 Çarşamba 13:12
Bakan Gül’e doğum günü sürprizi

Artvin ve Rize'deki temaslarının ardından dün öğleden sonra Trabzon'a gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül buradaki programlarının ardından AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyaret etti. 
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı ziyaretinde Bakan Gül’e doğum günü dolayısıyla İl Başkanı Haydar Revi tarafından doğum günü sürprizi hazırlandı. Doğum günü olan Bakan Gül için sürpriz bir kutlama hazırlanarak, pasta kesildi.
Adalet Bakanı Gül’ün doğum gününü kutlayan Başkan Revi Bakan Gül'e kemençe armağan etti. Doğum günü tebrikleri kabul eden Gül, doğum gününü kutlayan Haydar Revi’ye, Trabzon Milletvekillerine ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.  
AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali’de Bakan Gül’e ve oğlu Hamza’ya isimlerinin yazılı olduğu Trabzonspor forması hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.