Bakan Soylu Trabzon'da

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından Trabzon’da düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

04 Haziran 2019 Salı 17:34
Bakan Soylu Trabzon'da

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından Trabzon’da düzenlenen bayramlaşma törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Trabzonlulara seslenen Soylu, “Sizlere çok gecikmiş bir teşekkürümü yapmak isterim. 31 Mart’ta benim hemşerilerim, Trabzon’da ilçelerimizde Cumhur İttifakına çok büyük destek verdiler” dedi.17 yıldır iktidarız. Cumhur ittifakı çok büyük bir seçim zaferi kazandı. 17 yıl iktidarda kalıp %52 oy almak kolay değil.%52 oy vererek millet bize biz beka istiyoruz. Millet bize dedi ki evet siz doğru yolda gidiyorsunuz. Sizi takdir ediyoruz dedi. Bir takımdaki neticelerle bize dedi ki millet. Eksikleriniz var bunları düzeltin. Biz onları da düzelteceğiz.

“Çocuklarıma bırakacağım en büyük miras bize emanet ettiğiniz Trabzon Milletvekilliği beratıdır” diyen Bakan Soylu İstanbul seçimlerine de değinerek, “Ben hayatımda böyle bir seçim görmedim. Sandıkların ancak yüzde 10’unu itiraz ettirerek açtırabildik.  Yüzde 90’ı açılmış olsaydı seçim olmayacaktı. Herkes, bütün Türkiye sonucu kabul edecekti, açtırmadılar” diye konuştu.

Öte yandan, Bakan Soylu Trabzon havalimanında Ekrem İmamoğlu'nu karşılamak için gelen kimliği belirsiz bir vatandaş tarafından sözlü tacize uğradı. Bu konu ile ilgili de konuşan Soylu,Bugün üzücü bir olay yaşadık. Havaalanına indiğimde arkadaşlarım beni karşıladı. Oradan buraya gelmek için hareket ettik. İstanbul belediye başkan adayını karşılamak için bekleyen ekip vardı. Aradan bir kişi “Akıllı ol Süleyman dedi” Biz buraya Selahattin Demirtaş’ın kucağından gelmedik. Biz hiçbir zaman geri adım atmadık. Üzüldüğümü söylemek istiyorum. Oradakileri kınıyorum. Ben hiçbir zaman Trabzon üzerinden istismar ortaya koymadım. Bugün karşılaştığım bu manzara karşısında provokasyona gelmem. Düşündüler ki Süleyman Soylu cevap verir ama ben burada sizin huzurunda söylüyorum. Ben Trabzon’a istediğim zaman gelir istediğim zaman giderim.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.