Bakan Soylu Trabzonlu gazetecilere konuştu : "Yüz yıllık plana karşı insani bir adım "

Trabzonlu gazetecileri ağırlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

14 Ekim 2019 Pazartesi 16:31
Bakan Soylu Trabzonlu gazetecilere konuştu : "Yüz yıllık plana karşı insani bir adım "

AĞIRLIK VERECEĞİZ
İçişleri Bakanlığı’nın desteklediği, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği Kuruluştan Kurtuluşa-Söğüt’ten Çanakkale’ye Projesi kapsamında medeniyet izinde birçok ilde ziyaret gerçekleştiren Trabzonlu gazetecilerin son durağı İçişleri Bakanlığı oldu. Ziyarette, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili konuşarak, “Biz terörle mücadele konusundaki yolumuza ağırlık vereceğiz. Bölgede herkesin huzurunu sağlayacak adımın atılması için mücadele veriyoruz.” dedi.

BÜYÜK FAYDASI OLACAK
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “En nihayetinde Türkiye’nin uzun yıllardır karşı karşıya kaldığı terörün ortadan kaldırılması adına yönelik iradenin tescili olacak. Bunun da ülkemize büyük faydası olacak. İnanıyorum ki bu konudaki karalılığımız ve teröre karşı mücadeledeki samimiyetimiz bu işe karşı çıkan ülkelerin de akıllarını başlarına getirecek. Onların da terör örgütü destekçisi olmalarını engelleyecektir” açıklamasında bulundu. 

ÖNEMLİ BİR SÜREÇ
Soylu ayrıca, “Çok önemli ve zor bir süreçten geçiyoruz. Bundan yüz yıl önce Türkiye’nin sınırlarını oluşturmaya çalışıp bizi başka bit tarafa itmeye çalışırken buna müsaade etmeyerek Cumhuriyeti kuran bu büyük milletin elde ettiği kazanımları yüz yıllık bir plan perspektifinde almaya çalışanlara karşı ortaya koyduğumuz insanı bir adımdır. Hem bir özgürlük ve bağımsızlık adımı, hem de çevremize ait insanı bir adımdır.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.